کسب و کار سنتی از زمانهای خیلی قدیم وجود داشتهاند و خب جاافتادهاند شاید همین موضوع باعث شود که از معایب آن چشمپوشی کنیم. در این مقاله میخواهیم در زاویه دیگری به نگاه کنیم و آن را به چالش
معایب کسب و کار سنتی . کسب و کارهای سنتی از زمانهای خیلی قدیم وجود داشتهاند و خب جاافتادهاند شاید همین موضوع باعث شود که از معایب آن چشمپوشی کنیم. در این مقاله میخواهیم در زاویه دیگری به کسبوکارهای سنتی نگاه کنیم و آن را به چالش بکشیم. این شما و این معایب کسب و کار سنتی
کسب و کارهای سنتی، شامل کسبوکارهایی هستند که مشتری برای دریافت کالا و یا خدمات خود به آن مراجعه میکند و معمولاً هم جوابگو است. ولی همین کسبوکارهای سنتی و درواقع بهتر بگوییم آنلاین نبود آن میتواند مشکلات زیادی برای صاحب کسبوکار و حتی مشتری ایجاد کند.
اولین عاملی که بازگوکننده معایب کسب و کار سنتی است زمان است. یک کسبوکار سنتی محدود به زمان است. اگر مغازه باشد خب در یک ساعت مشخصی باز میشود و در ساعت مشخصی بسته میشود؛ و شاید زمان باز و بسته بودن با توجه زمان دیگر مشتریان قابل هماهنگی نباشد و خلاصه تعدادی از مشتریان اینگونه از دست میروند.
عامل دیگر مکان است. خب کسبوکار سنتی فارغ از نوع آن باید در یک جایی مستقر باشد تا مشتری به آنجا مراجعه کند و کالا موردنظر خود را ببیند تا درنهایت منجر به خرید شود. این عامل هم برای یک کسبوکار و هم برای مشتری یک عامل محدودکننده محسوب میشود.
وقتی قرار است مشتری در یک زمان مشخص و در یک جای مشخص برود تا یک کالا را خریداری کند، احتمال اینکه به سراغ رقبا برود و یا یک کالای جایگزین را انتخاب کند و یا اصلاً منصرف شود زیاد است.
همچنین وقتی یک کسبوکار به صورت سنتی در یک محله قرار دارد تمامی مشتریان این کسبوکار معمولاً از همان منطقه است؛ و فروش و سود این کسبوکار نیز محدود میشود. چراکه افراد کمتری معمولاً مغازه را میبینند و به آن مراجعه میکنند. حالا به همه اینها اضافه کنید مواردی که مغازه در نقطهای پَرت واقع شده باشد و بهقولمعروف پاخور نداشته باشد!
اجاره فضای تجاری یکی از بزرگترین هزینههای واحدهای تجاری است. هزینهای که شاید این روزها بهاندازه خونبها شده است! بهخصوص که اگر یک کسبوکاری در نقطه شروع باشد و درآمدی آنچنانی نداشته باشد، صاحب آن شاید مجبور باشد از جیب خود اجاره مغازه را بدهد.
یکی دیگر از معایب کسبوکار سنتی همین هزینههای سنگین کارمندان است. در شرکتها یا فروشگاههایی که هنوز به شکل سنتی به فعالیت مشغول هستند این موضوع صادق است. حتی اگر تعداد کارمندان حداقل هم باشد، بازهم این هزینهها کم نیست و قابلتوجه است.
هزینههایی مانند بیمه، پاداش، سنوات، عیدی و… هزینههای دیگر هم به حقوق کارمندان یک مجموعه سنتی اضافه کنید. اگرچه این مورد شاید نوعی اشتغالزایی محسوب شود ولی خب هزینههای آنهم زیاد است بهخصوص برای مشاغلی که به دنبال حداکثر سود هستند.
یکی دیگر از معایب کسبوکار سنتی مربوط میشود به هزینههای راهاندازی! هزینههایی مانند ثبت شرکت، بیمه، مالیات و بسیاری هزینههای دیگر هم میتواند معضلی باشند که یک کسبوکار سنتی با آن روبهرو است.
کسب و کار سنتی حضور فیزیکی دارد و در خدمت افراد محلییا همان شهر است که خدمات یا محصولات را ارائه می دهند. مردم خودشان از مکان یابی فروشگاه ها بازدید می کنند. صحبت از کسب و کار اینترنتی ، افرادی که در هر گوشه دنیا نشسته اند می توانند در وب گشت بزنند و فروشگاه را پیدا کنند. مثلا شما قصد دارید یک کفش بخرید و یک سرچ ساده میتوانید از 1000 نوع کفش محلف دیدن کنید و کفش دلخواهتان را پیدا کنیدو سفارش دهید که ان را درب منزل تحویل میگیرید
کسب و کار های سنتی بصورت شبانه روزی کار می کنند و از هر دو موانع جغرافیایی و زمانی عبور می کنند. می توانید نیمه شب از هرجای دنیا خریدهای اینترنتی انجام دهید. کسب و کار سنتی محدودیت هایی در مورد زمان و مکان فعالیت آنها دارد. در واقع شما با راه اندازی یک سایت یک فروشگاه دارید که 24 ساعته اماده خدمات دهی به مشتریان شما است حالا تصور کنید که روزانه 1000 نفر از سایت شما دیدن کنند و قصد خرید دارند و درامد شما چند درصد افزایش می یابد
کسب و کار اینترنتی عموماً هزینه های سربار کمتری دارد یا فاقد آن است زیرا برای فروش محصولات و خدمات خود نیازی به داشتن مکان فیزیکی ندارید. آنها در فضای انلاین حضور دارند و بنابراین افراد می توانند از طریق اینترنت به آنها دسترسی پیدا کنند. افرادی که در مشاغل سنتی مشارکت دارند باید مکان اصلی را انتخاب کنند ، مکانی را پیدا کنند و سپس آن را اجاره کنند.
حالا شاید این سؤال را بپرسید که خب چاره کار چیست؟! چطور میشود از هزینهها کاهش داد و ضمن آن سودآوری را بالا برد. جواب میتواند خیلی ساده باشد. شما باید کاری انجام دهید که بسیاری از این هزینهها حذف شود و یا به حداقل برسد. راه اندازی فروشگاه اینترنتی ، میتواند گزینه خوبی برای یک کسبوکار سنتی باشد
کسب و کارهای اینترنتی با استفاده از برنامه های بازاریابی میتوانند درامد کسب و کارهای خود را چند درصد افزایش دهند مثلاً برای یک مناسبت خاص مثل شب یلدا یک تخفیف ۱۰ الی ۱۵ روی سایت خود اعلام کنند حالا بستگی به اجناس شما دارد چقدر حاشیه سود دارد مثلاً یک سایت خدماتی که آموزش ارائه می دهد می تواند ۴۰ تا ۵۰ درصد روی سایت خود تخفیف اعلام کند ولی یک سایت که لوازم جانبی موبایل ارائه می دهد نهایتا بتواند ۵ تا ۱۰ درصد روی اجناس خود تخفیف بدهد اکثر سایت ها از خدمات ایمیل مارکتینگ یا اس ام اس مارکتینگ استفاده می کنند که تخفیف های خود را به مشتریان اعلام کنند و می توانند در آن روزی که تخفیف ارائه دادند افزایش درآمد چشمگیر داشته باشد مثلاً ۴۰ تا ۵۰ درصد نسبت به روزهای قبل فروش بیشتری دارند حتما سعی میکنیم در یک مقاله جدا کامل برایتان هک رشد فروش را توضیح بدهیم
فکر نکنید که کار زیادی در پیش دارید و یا خیلی سخت است. طراحی یک سایت برای یک کسبوکار و یا عضویت در یک یا چند شبکه اجتماعی و تبلیغ کسبوکار در آن میتواند کسبوکار شما از محدودیت زمان و مکان خارج کند ضمن اینکه میتواند بسیاری از هزینههای شما را کاهش داده و نرخ سودآوری شما را افزایش دهد.چ
در حال حاضر بهترین بستر ورود کسب و کار های سنتی به بازار آنلاین حضور در شبکه اجتماعی اینستاگرام است. بیش از 30 درصد از جمعیت 82 میلیون نفری ما یا حدود 24 میلیون ایرانی روزانه از اینستاگرام استفاده می کنند. اگر صاحب مشاغل سنتی هستید و می خواهید برای فروش محصولات خود به 24 میلیون انجمن دسترسی پیدا کنید ، فقط کافی است صفحه ای با نام فروشگاه خود در اینستاگرام ایجاد کنید. شرح مختصری از تجارت خود را به همراه شماره تماس و آدرس فروشگاه در توضیحات نمایه وارد کنید. نام و آدرس فروشگاه می تواند راهی باشد که مشتریان شما می توانند صفحه شما را پیدا کنند.
در این نوشتار در مورد معایب کسبوکارهای سنتی گفتیم. یک کسبوکار سنتی میتواند محدودیتهای زیادی را هم برای مشتری و هم برای صاحب یک کسبوکار ایجاد کند. گاهی چاره کار سادهتر از چیزی است که فکر میکنید! آنلاین شدن! به همین راحتی میتوانید در معرض دید افراد زیادی قرار بگیرید بدون اینکه بخواهید هزینههای هنگفتی خرج کنید.
دیدگاهتان را بنویسید