در مقاله ی قبلی راجب کسب و کار اینترنتی برای دانش اموزآن صحبت مردیم اما کسب و کار اینترنتی برای دانشجویان شاید اندکی با انواع بیزینس های دیگر تفاوت داشته باشد، چراکه دانشجویان از آنجایی بیشتر وقت خود را به درس خواندن و رفتوآمد در دانشگاه سپری میکنند خیلی نمیتوانند برای کارهای تماموقت، وقت بگذارند و باید دنبال کارهایی باشند که به صورت پارت تایم انجام میشوند. کسبوکار اینترنتی برای دانشجویان میتواند گزینهای خوب برای دانشجویانی باشند که در کنار تحصیل خود علاقه به کسب درآمد هم دارند. در این مقاله با ما همراه باشید تا در مورد کسب و کار اینترنتی برای دانشجویان بیشتر صحبت کنیم.


دسترسی سریع به مطالب
با وجود دانشجو بودن چگونه کار کنم؟!
خب می دانیم که دانشجو بودن یعنی کمبود وقت و بی پولی! مسلما یک دانشجو به دلیل تعدد کلاس ها و مطالعه دروس خود و همچنین نداشتن بودجه نمی تواند هر کاری را انجام دهد. از طرفی وقتی یک دانشجو وارد بازار کار می شود هیچ رزومه ای هم ندارد. حالا با این همه مشکل کاری هم وجود دارد. در جواب بادی گفت بله! کسب و کارهای اینترنتی. این قبیل کسب و کارها می تواند گزینه خوبی برای شروع باشد. چراکه نه نیاز به سرمایه آنچنانی دارند، نه وقت زیادی می خواهند و هم اینکه بعد از فارغ التحصیلی دانشجو برای او رزومه ای خوب میشوند. پس چه چیزی از این بهتر؟!
چرا کسب و کار اینترنتی؟!
البته در این قسمت نمیخواهیم به به مزایای کسب و کارهای اینترنتی بپردازیم چراکه در یک مقاله جدا مفصلاً به این موضوع پرداختهایم. فقط همینقدر بگوییم که کسبوکارهای اینترنتی را هیچ چیز محدود نمیکند؛ یعنی هرجا که اراده کنید میتوانید برای فروش کالا و یا خدمات خود اقدام کنید. حتی اگر در مسافرت اشید و یا مشغول به انجام یک شغل دیگر باز هم میتوانید کسب و کار اینترنتی را انجام دهید و از ان درآمد داشته باشید
کسب درآمد در بوفه دانشگاه
شاید به عنوان یک دانشجو برای شما پیشآمده باشد که حد فاصل بین دو کلاس را بیکار باشید و از این موضوع هم کلافه شده باشید و با گوشی خود ساعتهای زیادی را در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی به سر ببرید تا خلاصه زمان بگذرد و کلاس بعدی شما شروع شود.
ولی آیا تابهحال با خود فکر کردهاید که میتوانید در همین زمانهای مرده خود هم درآمد کسب کنید و خلاصه بیکار و بی هدف در فضای مجازی نباشید.
تعجب نکنید! گفتیم که هیچ محدودیتی برای کسبوکارهای اینترنتی وجود ندارد. شما حتی در کوچکترین وقتهای خود هم میتوانید درامد داشته باشید.
کسب درآمد در راه رفتوبرگشت به منزل
مسیر منزل تا دانشگاه شما چقدر است؟ یک ساعت؟ نیم ساعت؟ 2 ساعت؟ چرا در این زمانها به جای دنبال کردن افراد در خیابانها و اتومبیلها به فکر درآمدزایی نیستید؟ دوست ندارید که در دوران دانشجویی هم برای خود درآمدی داشته باشید و خلاصه دستتان در جیب خودتان باشد؟!
از کجا برای کسب درامد اینترنتی شروع کنم؟!
شاید اولین سوال شما این باشد که خب من اگر بخواهم از زمانهای مرده خود استفاده کنم، از کجا باید استارت کارم را بزنم؟! این سؤال کاملاً برمیگردد به اینکه شما چه مهارتهایی دارید و یا علایق شما چیست؟
انواع کسب و کار اینترنتی برای دانشجویان
کسب و کارهای اینترنتی بر اساس علایق و استعداد و سؤال دانشجویان میتواند متفاوت باشد. درواقع یک دانشجو معمولاً باید کسبوکاری را انتخاب کند که نیاز به زمان زیادی نداشته باشد و از طرف دیگر سرمایه زیادی را هم طلب نکند. با در نظر گرفتن این دو مؤلفه میتوان کارهای زیر به دانشجویان پیشنهاد داد:
افیلیت مارکتینگ
اگر نمیدانید که افیلیت مارکتینگ چیست. کافی است جستجوی کوتاهی در گوگل داشته باشید. افیلیت مارکتینگ درواقع نوعی بازاریابی است که اسامی مختلفی ازجمله بازاریابی پورسانتی، همکاری در فروش داشته باشد.
در این سیستم کسب درآمد، شما نیاز به سرمایه و حتی دانش و مهارت خاصی ندارید. تنهای کاری که باید انجام دهید این است که یک وبلاگ و یا یک کانال و یا شبکه اجتماعی داشته باشید و برای آن مخاطب جمع کنید. بعدازآن برای کسبوکارهایی که سیستم همکاری در فروش دارند درخواست ارسال کنید تا به شما لینک کالا و یا خدمات خود را بدهند. به ازاء هر کلیکی که کاربران انجام میدهند و منجر به خرید شود، درصدی بهعنوان پورسانت به شما تعلق میگیرید.
آموزش دادن
یکی دیگر از روشهای کسب درامد برای دانشجویان این است که با توجه به مهارت و دانشی که بلد هستند ویدئو و کتب الکترونیکی آموزشی تدوین کرده و با تبلیغ آن، آنها را به فروش برسانند.
برای مثال اگر شما درزمینهٔ زبان انگلیسی مهارت دارید و فکر میکنید که میتوانید آن را به دیگران آموزش دهید میتوانید با نگارش کتب الکترونیکی آموزش زبان انگلیسی و یا صوتهای آموزش زبان این مهارت خود را به دیگران یاد دهید و کسب درآمد کنید. برای انتشار محتواهای آموزشی هم میتوانید از انواع شبکههای اجتماعی و سیستمهای وبلاگ دهی استفاده کنید.
فریلنسری
اگر با سبک زندگی فریلنسری آشنا باشید پی خواهید برد که افراد زیادی هستند که از این روش نه بهعنوان یک شغل دوم بلکه بهعنوان یک شغل دائم و بسیار درآمدزا پول درمیآورند.
اصطلاح فریلنسر به کسانی گفته میشود که از طریق اینترنت، پروژهها را دریافت کرده و از همین طریق هم به مشتری تحویل میدهند؛ و به همین راحتی کسب درآمد میکنند. حالا چه کارهایی میتوان انجام داد؟
تایپ و ترجمه
اگر فکر میکنید دستتان درزمینهٔ تایپ سریع است میتوانید با تایپ کردن متنهای مشتریان، درامد داشته باشید. یا اگر زبان انگلیسی خوبی دارید میتوانید با ترجمه متون انگلیسی و تحویل آن به کارفرما برای خود پول دربیاورید.
تولید محتوا
این روزها محتوا در همه جا حرف اول را میزند. حالا هر محتوایی! تولید محتوای متنی میتواند گزینه خوبی برای شروع کار باشد. میتوانید تولید محتوای متنی را به صورت تالیفی، ترجمهای و یا بازنویسی انجام دهید.
اگر میتوانید تولید محتوای بصری داشته باشید که بهقولمعروف نان تان در روغن است. می توانید انواع پروژهها را برای تولید محتوا برای شبکههای اجتماعی قبول کنید و درآمد خوبی از این طریق داشته باشید.
طراحی سایت
اگر به طراحی سایت و کسب درامد از طراحی سایت علاقه دارین میتوانید در دوره های طراحی سایت شرکت کنید و به یک طراح سایت حرفه ای تبدیل شوید البته لازم نیست حتما کدنویسی یا برنامه نویسی را زمان بگزارید یاد بگیرید میتوانید از سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس استفادکنید و بدون استفاده از برنامه نویسی یک سایت کاملا حرفه ای طراحی کنید میزان درامد یک طراح سایت حرفه ای از 7 میلیون شروع میشود تا رقم های بالایی مثل 100 میلیون البته باز هم تاکید میکنم که همه چیز به میزان مهارت شما بستگی دارد
سئو
سئو یا بهینه سازی موتور جستجوی گوگل از مهارت های مهمی است که هر مدیر سایت یا وبمستری بلد باشد چون یکی اساسی ترین مهارت ها برای افزایش فروش وبسایت شماست برای مثال کسی در اینترنت سرچ میکنند خرید کفش و شما سایتتان را بهینه کردید و خط اول هستید پس کاربر ها بر روی سایت شما کلیک خواهند کرد مهارت سئو بر خلاف طراحی سایت که درامدتان فقط یک بار هست یعنی برای هر سایتی که طراحی میکنید یک بار پول میگیرید سئو ماهیانه اس و مدیر سایت یا شرکتی که برای ان کار میکنید باید هر ماه حقوق شمارا پرداخت کند . یکی از جذاب ترین و بهترین شغل دنیا سئو است مطمئن باشید عاشق این شغل خواهید شد
طراح گرافیک
کارهای مانند فتوشاپ یا پریمیر علاقه دارید می توانید از این راه کسب درآمد کنید مثلا می توانید لوگو طراحی کنید یا برای رستوران یا شرکت خاصی کارت ویزیت یا تراکت حالا فرقی ندارد فقط می خواهیم مثال بزنیم یا با پریمیر میتوانید ویدیوهای ادیت کنید کرد دستمزد او از ۵۰۰ هزار تومان شروع میشن رو به بالا که بستگی به بازهم مهارت شما دارد چقدر مهارت در این ابزارها دارید که مهارت هم با تمرین و تکرار و علاقه شما به دست می آید فتوشاپ هم یکی از مهارتهای جذابی است که شما از خلاقیت ذهنتون استفاده می کنید
شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام تلگرام لینکدین که در آن پیج هایی هستند که به ادمین نیاز دارند شما می توانید به عنوان ادمین شبکه های اجتماعی فعالیت کنید یا برای خودتان یک پیج سرگرمی یا بلاگری ایجاد کنید و وقتی که فالوورهای شما یا کاربر شما اضافه شد میتوانید تبلیغ کنید یا محصول خودتون رو در شبکه های اجتماعی به فروش برسانید همین الان در شبکههای اجتماعی کسانی هستند بلاگر هایی هستند که درآمد بالای ما ۶۰۰ و ۷۰۰ میلیون تومان را دارند تجربه می کنند پس وقت را هدر ندهید و همین الان شروع کنید شنبه دیره
سایتهای فریلنسری اولین انتخاب دانشجویان
اگر میپرسید که از کجا باید پروژه دریافت کنیم و شروع کنیم، پیشنهاد ما به شما سایتهای فریلنسری است. این سایت ها همهچیز را از پیش آماده کردهاند. فقط کافی است در این سایتها ثبتنام کنید و در بخش مربوطه پروژه دریافت کنید. ازجمله محبوبترین سایتهای فریلنسری میتوان به انجام میدم، پونیشا، فریلنسر اشاره کرد.
جمعبندی و نتیجهگیری
در این نوشتار در مورد کسبوکار اینترنتی برای دانشجویان صحبت کردیم. کسبوکار اینترنتی که به درد یک دانشجو بخورد لازم است تا دارای ساعات کاری منعطف همراه با سرمایه اولیه کم و یا بدون سرمایه باشد در این صورت است که به درد یک دانشجو میخورد.
دیدگاهتان را بنویسید